AquaRun

AquaRun er en skånsom alternativ utholdenhetstrening. Idrettsutøvere, løpere og andre som liker å holde seg i form trener AquaRun for å øke treningsmengden uten å øke belastning. Fordi det er lite belastning med AquaRun er det en ypperlig treningsform selv om en er skadet. En løper i bassenget med flytebelte uten at beina er i bunnen av bassenget. Treningen er kjent for mange toppidrettsutøvere, brukt av bl.a Ingebrigtsen-brødrene og fotballspillere. Instruktøren Eli Anne trente selv AquaRun daglig da hun brakk foten og ikke kunne belaste den.

I kurset går vi grundig inn på hvordan AquaRun benyttes som utholdenhetstrening, løpe-teknikk, funksjon, effekt og forslag til økter. Eli Anne kommer til å ha ulike typer intervalløkter i løpet av kurset.

Kurset går over 8 ganger.

Hvis du har gyldig årskort får du kr 750,- i rabatt på kurset. Du bruker kampanjekode årskort750 når du kjøper kursplass.

Instruktør

Eli Anne Dvergsdal. Eli Anne er utdannet fysioterapeut og satser nå fullt på løping. Hun har i år vunnet et rekke løp; Bergen city maraton, Ulriken opp, Stolzen og vann NM gull i motbakkeløp. Hun fikk 4. plass i EM i fjell-løp i sommer.