Fysio Pilates og Gyrokinesis i AdO arena

GYROKINESIS og Fysio Pilates

Timen kombinerer Fysio Pilates og gyrokinesis som blant annet inneholder tredimensjonale, rytmiske, sirkulære og flytende bevegelser. Øvelsene ligner på svømning, dans, yoga, kampsport og tai chi. Fokuset er på ryggraden, men hele kroppen er alltid aktiv. Instruktør er fysioterapeut Irem Eliassen. Timen passer for alle.

Ved hjelp av denne metoden jobber man seg systematisk og skånsomt gjennom alle ledd og muskler i rytmiske og bølgende øvelser. Bevegelsene stimulerer kroppens indre organer, og forskjellige korresponderende pustemønstre er integrert. Det er flyt i bevegelsene, stillingene holdes ikke over lengre tid og man unngår unødvendige spenninger. I stedet blir de forskjellige stillingene smidig og harmonisk forbundet ved hjelp av pusten, og øvelsene virker og føles mer som en dans enn som tradisjonell yoga.

Gyrokinesis kan trenes på forskjellige nivåer. De mer avanserte klassene har i tillegg utholdenhetstrening for de som er vant til større anstrengelser. Alle klassene omfatter øvelser i sittende, liggende og stående stilling. Øvelsene utføres uten andre hjelpemidler enn stol og matte, slik at de også kan gjøres individuelt hjemme og på jobb når man trenger et avbrekk fra ensidige og belastende arbeidsstillinger

Du er velkommen til å svømme /bade før eller etter timen.

Du booker plass under. Hver time koster kr 200,- (bading på egnehånd i hele anlegget er inkludert i prisen).
Årskortgjester får kr 100,- i rabatt. Du skriver inn: Medlem2021 ved kampanjekode.

Irem Eliassen er en fysioterapeut, kurs-/foredragsholder og daglig leder i Scenekunstklinikken og Fysio Fix Bergen. I tillegg er hun en master student i Perfroming Arts Medicine i UCL / London, der spesialiserer hun å forebygge og behandle arbeidsrelaterte skader hos scenekunstnere. Hun har erfaring innen rehabilitering og gruppetrening både fra sykehus og privatklinikk. Hun er også fysio-pilates, Gyrotonic og Gyrokinesis instruktør. I tillegg er hun danser og underviser argentinsk tango, hun og partneren hennes konkurrerer internasjonale tango konkurranser i Europa og VM i Buenos Aires og representerer Norge.


Oppstart i høst, mer informasjon kommer.