Bestill en personlig trener

Vi har gleden av å tilby personlig trener (PT) i AdO arena. Med personlig trener får du optimal oppfølging tilpasset nettopp ditt nivå. Det kan være ere grunner til at man velger å benytte seg av personlig trener. Noen vil lære seg å svømme, noen skal klare opptakskrav, mens andre trenger å npusse teknikken sin for å komme på ett nytt nivå i treningen og idretten sin. Uansett hvilket mål en måtte ha, med AdO-PT er veien til å nå målene dine raskere og enda kortere enn på egenhånd. Vi tilbyr også personlig trener for barn og ungdom.

Våre elite-PT´er: Markus Lie, Sverre Næss og Susann Bjørnsen: Både Markus, Sverre og Susann er alle ere ganger norske mestere, landslagsutøvere og rekordholdere. Markus er den første og fore- løpig eneste nordmann under 50 sekunder på 100 fri i langbane. Sverre har sølv i junior EM og var eneste som slo Alexander Dale Oen i en brystøvelse i NM siden Oen slo igjennom. Susann representerte Norge under Sommer-OL i 2016 i Rio, der hun satte norsk rekord på 100 m fri med tiden 55,35. Foruten å være raske og allsidige i bassenget, er våre pt´er dyktige til å se hvor «vannet trykker» og forklare på en god måte hva en kan gjøre for å komme videre. De vet også at alle er forskjellige og tar utgangspunkt i den enkelte.

Vi har også andre dyktige pt instruktører: Katrine Jensen, Andrea Hestdal, Lise Sand Syversen og Lisa Skogeng. De er alle tidligere svømmere på høyt, norsk nivå og dyktige til å lære bort sin idrett og lidenskap. De er også gode på å lære barn å svømme.

Priser:

1 time (a 50 min)- kr 600,-
5 timer (a 50 min) – kr 2 750,-
10 timer (a 50 min) – kr 5 000,-.
20 timer (a 50 min) – kr 9 000,-
«Vennepris» – Om to stk ønsker å ha en PT sammen, så betaler man kun 50% ekstra for nr to.

Bestill personlig trener