Yoga på SUP brett

Vi i AdO arena er veldig glade for å kunne tilby yoga på SUP brett. Du trenger ingen forkunnskap for å bli med. Dette er en fantastisk time der du får kjenne på kroppen din. Du får aktivert kjernemuskulaturen på en unik måte. Vannet svarer på alle bevegelsene du gjør. Den utfordrer stabilitet på en helt annen måte, som gir mulighet til å oppdage og få kontroll over de små musklene i kroppen som vi normalt ikke bruker i daglige gjøremål. På SUP brettet jobber vi kontinuerlig med stabiliseringsmuskulaturen – ikke bare kjernemuskulaturen, men også støttemuskulatur i håndledd, ankler og rundt bekkenet.

Instruktøren vil tilpasse øvelsene til deltakerne på kurset, slik at alle får et godt utbytte av timen. Vannet er hele tiden i bevegelse og du glemmer alt rundt deg og er «her og nå». Unn deg denne timen- som både kropp og sinn har godt av! Du stiller i badetøy eller treningstøy som kan bli vått.

Yoga instruktør på kurset heter Olga. Olga har lang erfaring som yoga instruktør. Hun er sertifisert yoga instruktør i Himalaya i Nord- India. Hun underviser i Vinyasa, Hatha, Ashtanga, Yin, Prenatal, Baby yoga og hun har Aquayoga i AdO arena.

Du må kunne svømme for å delta på dette kurset. Kurset går over 7 ganger. Dette er et kurs, der du må kjøpe kursplass for å sikre deg brett. Er det ledige brett kan du kjøpe Drop-in for kr 250,- . Dersom du er årskort kunde koster det kr 110,- for Drop-in

Hvis du har gyldig årskort får du kr 800,- i rabatt på kurset. Du bruker kampanjekode: kort2020yoga.