Velkommen på Yoga på Sandviken sjøbad

GYROKINESIS og Fysio Pilates

Vi gleder oss til å starte med yoga på Sandviken sjøbad. Dette er en time som passer for alle. Du vil få en nydelig start på morgenen. Timen koster kr 160,- per time. Det er begrenset med plasser på timen ( booking under). Vi anbefaler dere å ta med yoga matte og klær etter vær.

Dato: lørdag 03.07.21. kl.08.45.(Blir det dårlig vær med regn og vind - blir timen på AdO arena. Da vil dere få en sms på fredagen.)

Sandviken sjøbad ligger ved Elsesro. For å komme dit fra bussholdeplassen ved Sandviken sykehus, gå gjennom Gamle Bergen.

Klassisk yoga Denne klassen er skapt for deg som er helt ny i yoga eller for deg som har praktisert yoga tidligere. På denne timen får du en introduksjon til de mest grunnleggende prinsippene i yoga. Klassisk yoga er en yogaform der du får trent hele kroppen. På timen får du strukket muskler og bindevev, du får økt muskelstyrke, økt bevegelighet og stimulerer blod- og energigjennomstrømning i kroppen. Timen passer for alle.

Instruktør: Lyudmila Klasanova begynte yogatreningen sin i 1996 i Satyananda yoga tradisjonen. I 2006 fullførte hun Kundalini yogalærerutdanning ved den franske federasjonen “Tantra – Kundalini Yoga”. Lyudmila har holdt Hatha yoga og Kundalini yogakurs og seminarer i Bulgaria, Hellas, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Holland, Indonesia, Hong Kong og Norge.

Lyudmila underviser i Hatha og Kundalini yoga og har lang erfaring med å lede grupper, seminarer og private klasser. Klassene hennes passer både for nybegynnere og de som allerede har erfaring med forskjellige typer yoga.